NOVI CHEMISOL REPELENTI
divlja svinja, srna, jelen, zec, kunić

Zaštita i obrana usjeva, vrtova, voćnjaka, travnjaka i svih ostalih poljoprivrednih i obradivih površina od štetnog djelovanja divljači (divlja svinja, srna, jelen, zec, kunić). Repelenti svojim specifičnim neugodnim mirisom odbijaju i sprečavaju dolazak divljači na branjeno područje.

CHEMISOL REPELENT ZA DIVLJE SVINJE

Chemisol repelenti divlja svinja

Repelent za divlje svinje je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom odbija divlje svinje od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

CHEMISOL REPELENT ZA SRNE I JELENE

Chemisol repelenti srna i jelen2

Repelent za srne i jelene je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom te odbojnim okusom odbija srne i jelene od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

CHEMISOL REPELENT ZA ZEČEVE I KUNIĆE

Chemisol repelenti zec i kunic2

Repelent za zečeve i kuniće je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom te odbojnim okusom odbija zečeve i kuniće od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

Poštovani kupci i korisnici Chemisol proizvoda,

s velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo 3 nova repelenta:

CHEMISOL repelent za divlje svinje

CHEMISOL repelent za srne i jelene, koncentrat

CHEMISOL repelent za zečeve i kuniće, koncentrat

Novi repelenti proizvedeni su u skladu s našom vizijom razvoja ekološki prihvatljivih proizvoda, na što smo iznimno ponosni. Veliko zadovoljstvo nam predstavlja i činjenica što smo uspjeli ispuniti postavljeni zadatak kontinuiranog razvoja i godišnjeg plasmana novih kvalitetnih proizvoda na tržište.

Ne sumnjamo da ćete i Vi biti zadovoljni novim repelentima!

Ovdje naš rad ne prestaje, nego upravo suprotno, novi proizvodi daju nam inspiraciju i poticaj za daljnji razvoj i osmišljavanje novih, visokokvalitetnih, pristupačnih te ekološki prihvatljivih proizvoda.

S puno entuzijazma,
pozdravlja Vas Chemisol.