CHEMISOL repelent za divlje svinje

Zaštitite usjeve, oranice, voćnjake, šume te ostale poljoprivredne i obradive površine od štetnog djelovanja divljih svinja!

Chemisol repelent za divlje svinje je sredstvo koje svojim karakterističnim neugodnim mirisom odbija divlje svinje od branjenih površina (usjeva, oranica, voćnjaka, šuma itd.). Namijenjen je za odbijanje divljih svinja u poljoprivredi, šumarstvu, lovstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

Proizvod na tržište dolazi u obliku tekućine spremne za upotrebu.

NAPOMENA: ovaj repelent ne ubija niti šteti divljim svinjama, već ih svojim mirisom tjera sa branjenog područja.

PDF-icon Sigurnosno – tehnički list

PDF-icon Tehnički list

PDF-icon Reklamni letak

NAČIN PRIMJENE: Oko površine koja se štiti na udaljenosti 4-6 m od usjeva treba postaviti štapove/kolčiće visine do 0,5 m na razmak od 7-10 m. Na štapove postaviti pamučne krpice, spužvaste materijale, vunu ili male bočice ispunjene vatom.

Drugi način pripreme materijala za repelent je sljedeći: Štapove/kolčiće postaviti nešto rjeđe, na svakih 20-ak metara, te ih povezati špagom. Špaga treba biti na visini od 0,5 m. Pamučne krpice, spužvaste materijale, vunu ili male bočice ispunjene vatom pričvrstiti na špagu, u razmaku od 7-10 m.

Chemisol repelent za divlje svinje nakapati na pripremljene materijale na štapovima ili špagi, a postupak ponoviti svakih 7-10 dana ovisno o vremenskim uvjetima. Repelent je dovoljno primijeniti samo na rubnom području branjene površine.

Repelent ne izlijevati po zemlji!

Potrošnja repelenta je otprilike 1 L na 200 dužnih metara.