zec
Chemisol repelenti zecChemisol repelenti zecChemisol repelenti obrana od kunića i zečevaChemisol repelenti obrana od kunića i zečevaChemisol repelenti obrana od kunića i zečevazec

Chemisol repelent za zečeve i kuniće 0.5l

113.00 kn

Repelent za zečeve je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom te odbojnim okusom odbija zečeve i kuniće od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

Kategorija: Oznake: , ,

Opis proizvoda

Chemisol repelent za zečeve je sredstvo koje ima dvostruko djelovanje – odbija zečeve i kuniće mirisom i okusom. Koristi se za zaštitu biljaka i površina u voćarstvu, vinogradarstvu, vrtlarstvu, hortikulturi i sličnim djelatnostima.

Proizvod na tržište dolazi u koncentriranom obliku, te ga je prije uporabe potrebno razrijediti vodom.

NAPOMENA: ovaj repelent ne ubija niti šteti zečevima i kunićima, već ih svojim mirisom i okusom tjera sa branjenog područja.

NAČIN PRIMJENE: Chemisol repelent za zečeve najprije treba dobro protresti, zatim razrijediti s vodom u omjeru 1:12 te potpuno izmiješati. Repelent se primjenjuje prskanjem na način da se napravi “mirisna ograda” oko branjenog područja. Prska se rubno područje u širini od 1-2 m, oko cijelog područja koje se želi zaštititi.

Za primjenu u voćnjacima i vrtovima, repelent je dovoljno primijeniti na prva dva reda biljaka, također oko cijelog područja. Repelent je potrebno primijeniti jednom tjedno, 3 tjedna zaredom. Nakon toga, dovoljno ga je primijeniti svaka 2 do 3 tjedna.

Koncentrirani repelent ne izlijevati po zemlji!

POTROŠNJA REPELENTA: 0,5 L koncentriranog CHEMISOL repelenta za zečeve dovoljna je za zaštitu otprilike 320 m².

PDF-icon Sigurnosno – tehnički list

PDF-icon Tehnički list

PDF-icon Reklamni letak

Repelenti su kemijska sredstva koja se koriste za odbijanje i odvračanje organizama sa površina koje želimo zaštititi (poljoprivredne površine, vrtovi; ljudska koža itd.).

Repelenti ne djeluju štetno na ciljane organizme (ne ubijaju ih niti ih ozljeđuju na bilo koji način), nego djeluju na način da štićene površine učine odbojnima zbog nekog karakterističnog svojstva repelenta (miris, okus, boja…). Ako je repelent djelotvoran, onda štetan (ciljan) organizam jednostavno zaobilazi površine na kojima se primjenjuje.

Postoji mnogo vrsta repelenata koji se koriste u različite svrhe, te bi zbog toga pri odabiru repelenta, uz naravno njegovu učinkovitost, trebalo obratiti pažnju na njegovu ekološku prihvatljivost i eventualni učinak na štićenu površinu/organizam. Chemisol u svojem asortimanu proizvoda nudi potpuno ekološki prihvatljive repelente koji nemaju štetno djelovanje ni na štićeni niti štetni (ciljani) organizam, a niti na branjeni prostor i njegove sastavnice (tlo, voda, zrak).