pajcek
Chemisol repelenti obrana od divljih svinjaChemisol repelenti obrana od divljih svinjaChemisol repelenti obrana od divljih svinjadivlje svinje stetaChemisol repelenti divlja svinjaChemisol repelenti divlja svinjapajcek

Chemisol repelent za divlje svinje 1l

87.00 kn

Repelent za divlje svinje je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom odbija divlje svinje od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

Kategorija: Oznake: ,

Opis proizvoda

Chemisol repelent za divlje svinje je sredstvo koje svojim karakterističnim neugodnim mirisom odbija divlje svinje od branjenih površina (usjeva, oranica, voćnjaka, šuma itd.). Namijenjen je za odbijanje divljih svinja u poljoprivredi, šumarstvu, lovstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

Proizvod na tržište dolazi u obliku tekućine spremne za upotrebu.

NAPOMENA: ovaj repelent ne ubija niti šteti divljim svinjama, već ih svojim mirisom tjera sa branjenog područja.

NAČIN PRIMJENE: Oko površine koja se štiti na udaljenosti 4-6 m od usjeva treba postaviti štapove/kolčiće visine do 0,5 m na razmak od 7-10 m. Na štapove postaviti pamučne krpice, spužvaste materijale, vunu ili male bočice ispunjene vatom.

Drugi način pripreme materijala za repelent je sljedeći: Štapove/kolčiće postaviti nešto rjeđe, na svakih 20-ak metara, te ih povezati špagom. Špaga treba biti na visini od 0,5 m. Pamučne krpice, spužvaste materijale, vunu ili male bočice ispunjene vatom pričvrstiti na špagu, u razmaku od 7-10 m.

Chemisol repelent za divlje svinje nakapati na pripremljene materijale na štapovima ili špagi, a postupak ponoviti svakih 7-10 dana ovisno o vremenskim uvjetima. Repelent je dovoljno primijeniti samo na rubnom području branjene površine.

Repelent ne izlijevati po zemlji!

Potrošnja repelenta je otprilike 1 L na 200 dužnih metara.

PDF-icon Sigurnosno – tehnički list

PDF-icon Tehnički list

PDF-icon Reklamni letak

 

Repelenti su kemijska sredstva koja se koriste za odbijanje i odvračanje organizama sa površina koje želimo zaštititi (poljoprivredne površine, vrtovi; ljudska koža itd.).

Repelenti ne djeluju štetno na ciljane organizme (ne ubijaju ih niti ih ozljeđuju na bilo koji način), nego djeluju na način da štićene površine učine odbojnima zbog nekog karakterističnog svojstvarepelenta (miris, okus, boja…). Ako je repelent djelotvoran, onda štetan (ciljan) organizam jednostavno zaobilazi površine na kojima se primjenjuje.

Postoji mnogo vrsta repelenata koji se koriste u različite svrhe, te bi zbog toga pri odabiru repelenta, uz naravno njegovu učinkovitost, trebalo obratiti pažnju na njegovu ekološku prihvatljivost i eventualni učinak na štićenu površinu/organizam. Chemisol u svojem asortimanu proizvoda nudi potpuno ekološki prihvatljive repelente koji nemaju štetno djelovanje ni na štićeni niti štetni (ciljani) organizam, a niti na branjeni prostor i njegove sastavnice (tlo, voda, zrak).